Aktuality

Ohlédnutí za poslením dnem školy

1 / 7 / 2024

Přejeme vydařené zasloužené prázdniny!

V pátek 28. 6. jsme se na společném slavnostním setkání v hale školy rozloučili před nadcházejícími prázdninami a vyhodnotili jsme to, co přinesl právě zakončený školní rok. Oceněni slevou na školném (ve výši 20.000,- a 17. 000,-) byli nejúspěšnější a nejaktivnější ze studentů z každého ročníku. Mnoho našich žáků získalo tzv. "zámečkovské peníze" jako odměnu za své aktivity v průběhu celého školního roku.

V proslovu paní ředitelky zaznělo zamyšlení i poselství žákům a pedagogům pro nadcházející měsíce prázdnin. Inspirací nám mohou být i tyto myšlenky, které také zazněly:

„Využijte své chyby s klidem sochaře. Použijte bolest k naladění se na potěšení. Použijte překážky k otevření oken inteligence. Nikdy se nevzdávejte... Především se nikdy nevzdávejte lidí, kteří vás milují. Nikdy se nevzdávejte štěstí, protože život je neuvěřitelná podívaná. "

Papež František

A kvečeru se konalo tradiční posezení "Pivo a buřt v hospůdce Pod kopcem v Božkově" s hudební produkcí našich kolegů a jejich hudebních uskupení. Děkujeme!

Rozloučení před prázdninami 2024 na SUPŠ Zámeček
Show

Používáte velmi zastaralý prohlížeč.
Je nejvyšší čas na moderní a bezpečný prohlížeč.

Váš systém i počítač mohou být v ohrožení. Je tu nový prohlížeč doporučený společností Microsoft: Více informací zde.

Tyto stránky nebudou pravděpodobně pracovat správně.